2018. július 9., hétfő

Miért?

Miért nekem kell változ(tat)nom?


Egy házasságban minden esély megvan arra, hogyha az egyik változtat a hozzáállásásán, akkor a párja  is vele együtt változhat. De lehet, hogy neki ehhez több idő kell. Ami neked már természetes, az neki még új. Ezért fontos, hogy a kedvességeden kívül IDŐT is adj neki! Hisz szereted, vagy mi.




Miért?

Mert ami benned negatív, az bízony szűrőként működik. Nem engedi be az újat, a jót, és csak azt látod mindenben és mindenhol, hogy igazad van, mert "ugye, hogy megmondtam!"

És akkor ezzel mit kezdjünk?

Hagyd abba a golyózáport. Légy kedvesebb. Tanítsd meg magad nevetni, magadon is. Mosolyogni, akkor, mikor csak a nagy semmit látod. Mert amikor a legvacakabbul vagy, akkor kell ezt tökélyre vinni, de tényleg. Csak lebegjen Coco Chanel elegenciája a szemed előtt. És persze Chaplin érzékenysége.Robin Williams fanyar humora. Robbie Williams elszántsága. Mindegyikük hitt magában.

 Vedd le csöppet a fekete szemüveget. Ne, ne cseréld vissza rózsaszínra.

Egyszerűen, csak térj vissza a valóságba. Senkin és semmi nem múlik az, hogy TE boldog legyél. Viszont bárki is ehhez hozzátesz, az csak hab a tortán! Adj te is nekik!

Üdv: Márti**