2018. január 1., hétfő

Békés Unaloműzős Értékes Kreatív életet kívánok! BUÉK

B.U.É.K. :-) Ugyanaz a januári program!:-) Majd jövök a részletekkel! Lejjebb látjátok!
Mindenkinek pihenőset, sikerben és örömben gazdagot kívánok, tengernyi idővel és lehetőséggel a kreatív látásmódért, az egyensúlyért, összhangért és az eredményekért!
Minden kedves ismerősömnek, diákomnak és beszélgetőpartneremnek itt kívánok BÉKÉS UNALOMűzős ÉRTÉKES KREATÍV életet!

1 éves a Sunday Filo Café!
***2017. január 1.

A ma első dolga főzni valamit a lencse mellé és mosogatni. Olyankor mindig jó gondolataim támadnak, szeretek főzni és már mosogatni is! A kettő együtt jár, azt csinálom, amit szeretek és akkor könnyebb megcsinálnom némi "nemszeretem" melót is, még a végén megszeretem... hisz látom az eredményt is. Szeresd, amit csinálsz vagy szeresd meg! - mondják a bölcsek.

Ha hiszel abban, hogy az év első napja még akár tényleg meghatározhatja az éved, akkor ma érdemes fejben is rendet rakni ... Mindent megkaphatsz, ha azt érzed, hozzád tartozik, és egyben kihívással tölt el. Amitől csillog a szemed, még akár álmodsz is róla éjjel, de közben van egy kicsit fura, talán feszítő érzés is a gyomrodban, mert hát ez igazából kihívás.... vagy amikor büszkének érzed magad, mikor a jövő nagykabátjába bújsz, mert érzed, milyen is ott állni az egyetem kapujában, vagy egy új melóhelyen... egy vonaton ülni, ami a tengerhez vezet, egy kád vízbe ülni egy hosszú nap után, örömmel nyugtázva, ma nagyon jó napja volt a gyermekünknek, rengeteg mosoly és nevetés volt és reméled, hogy holnap is bírod jó szívvel megcsinálni a nem tologatható teendőket. Figyelj a késztetéseidre, és adj nekik időt és teret.

Nem véletlenül vágyunk arra, amire! A gyermekünk mosolya, egy sikeres tárgyalás, egy jól végzett, elégedett nap a vizsgáig, egy különleges ebéd megéri a rákészülést és az energiát! Megtanuljuk, minek van igazán értelme, mi fontos az életünkben! Az időd fontos. Tanuld meg uralni, ne az idő bánjon el veled!

Vagyis ez a hónap a "Célok, az időm, no meg én" hónapja lesz a Filo Caféban ..., hogy rájöjjünk, mi is az, ami valóban hajt belülről minket, ami olyan késztetés, hogy még enni is elfelejtünk, ami olyan mágnescél, hogy képesek vagyunk új szokásokat kialakítani, felmérni erősségeink és az eredmény elérésének szolgálatba állítani, bevállalni gyenge pontjaink, hogy fejleszthessük azokat... hogy ami minden könyvből kimarad: magunk ébredhessünk rá, mi kell a valódi boldogsághoz, hogyan lesznek álmainkból rugalmas időtervek, célok és felszabadult élet!

Ha a sikerhez vezető lift nem működik, használd a lépcsőt. Ezért fontos az, hogy szeresd a célod és a hozzá vezető utat. A cél pedig maga az út lesz, ahogy megérsz és felnősz az érzéshez, hogy hiszed és érzed: megérdemled, amire nagyon vársz. Nem véletlen vágysz arra, amire! Használd Swarzenegger mentális moziját, ahogy a nagy sportolók is edzik magukat! Légy a magad coacha, légy a magad edzője! Gyere célozni tanulni!
Interaktív Sunday Filo Café - Rólad, Neked, Érted szól! (és nem a harang...)

Szeretettel: MárTi** #nemtitok #MárTitok #sunday #filocafé #okosésBÁTORcél

****************Töltsd le a céllapot:  /már magyarul is!
Töltsd ki!
Hozd magaddal jan 14-én, nem baj, ha nincs teljesen kész!  Innen letöltheted!


Jön a folytatás! Akár Személyesen! :-)