2017. december 1., péntek

Slow to flow


A Sunday Filo Café továbbra is fenntartja neked író vagy beszélgetősarkát!

és ÚJ ÉV, ÚJ CÉLOK!     2018 a tettek éve számomra!

Váltok. Lépek. Lépésváltás. Ritmusváltás. Összhang.
Eleged van abból, ahol tartasz?

Változások viharában, döntés előtt állva:
Ha nem csak olvasgatnál, de szeretnél biztonságban, nyugodt helyen támogatást kapni, akkor jó helyen vagy!  Ne csak olvass, lépj is!

Amikor a szokásos tényezők szokatlan összhangjával várlak, a "filo-kávézást" ötvözzük a self-coaching könnyedségével és egyszerűségével. December 27-28-29-30. évbúcsúztató újratervező programok!


A Slow to Flow módszere tökéletes választás, legyen szó üzletről, nyelvtanulásról, randevúról, pár-bajról, gyermeknevelésről, kapcsolat-építésről, önbizalomról, másképp gondolkozásról, lelki támogatásról vagy egy jó ÉNIDŐ programról.

Ha már sok mindent kiprobáltál és nincs pozitív változás, gyere és próbáld ki mielőbb:

 Slow - Lassíts!
Az étkezésben, a kapcsolataidban, jegyességedben, kisbabád, kisgyermeked az életében:
éld meg a FLOW-t,juss el a tökéletes pillanathoz!

SLOW to FLOW - lassíts, hogy végre ÉLJ!

Szeretettel: Márti**

------------------------------------------------------------

Mi a FLOW? - a jó döntések és a görcsös akarat nélküli “boldogság”folyamod, amikor minden úgy megy, mint kés a vajban. 


A Slow to Flow egy kreatív és önbizalommal teli, szemléletváltó életre inspirál. Mély és derűs témák, KÉPek és kérdések, hogy te is megérzed: KÉPes vagy Lassítani, KÉPes vagy megújulni, KÉPes vagy változtatni, az örömre való képességünket kreatív módon fejleszteni, képesek vagyunk tudatosabban élni, élni MERNI, önképzéssel céljaink felé haladni és álmainkat megvalósítani!

Itt útravalót találsz az álmaidhoz, céljaidhoz és a megvalósításhoz. Itt életed művésze lehetsz, a karrier, az Énkép, a kapcsolataid és az értő kommunkáció mind-mind szerepet kap majd, ahogy az időgazdálkodás, a szanálás, az elengedés és az (ön)elfogadás is. 

Fontos közelebb kerülni önmagadhoz, hogy megtaláld magad a munkádban, hogy FLOWban élj, ami csak pont annyit jelent, hogy szeresd azt, amit csinálsz, mert akkor mérföldekkel járhatsz előrébb  a munkában, mert egyszerűen érdekel az, amit csinálsz. Jó a tudat, hogy önképzésed mások javát is szolgálja, ráadásul nem érzed a keserű fáradtságot, vagy a muszájt!

Építs jobb életet!

Hívj, írj, keress bizalommal!

Márti**