2017. október 15., vasárnap

keveset és sokat - zsebkócsing


Ha oly finoman és türelmesen érintenénk a másikat, mint ahogy a telefonunk képernyőjét - egészen hihetetlen hatások érhetnének.
 
Keveset lehet megtanítani egy embernek. De sokat lehet segíteni abban, hogy meglelje magában. 


Sunday Filo Café: Életjáték + 4 kérdés


Mindig mosolygok, mikor megkérdezik, mivel is foglalkozom újabban. (Hogy eddig és ezután is mivel, azt tudjátok.) Hát megmutatom azt az oldalad, ahova sosem engedted be magad! Amit nem mertél megkérdezni, amire nem is akarod a választ tudni... és mégis, majd magától hozakodik elő belőled. 


Szeretem a munkám. Szeretem azt az önmagam, ami ezáltal lettem. Én is tanulok tőletek. Szeretem, hogy írtok nekem, hogy jó eredményeitekkel erősebbé és rugalmasabbá váltok, hogy mertek váltani, változtatni és nemcsak próbáljátok, hanem akarjátok. Onnan belülről. 

Szeretem, hogy van célotok. Hogy elindultok. Hogy mertek meghátrálni, és mégsem gyengének mutatkozni és mertek előlről indulni. Szeretem, hogy mertek kérdezni, elfogadni, elgondolkozni. Szeretem, hogy szeretitek azt, amit csináltok, vagy ha mégsem, akkor döntötök: vagy megszeretitek vagy inkább más utat választotok. 

És te mit szeretsz magadban? #GPS jeligére kéretik elküldeni a SUNday Filo Caféba - vagy személyesen elhozni magaddal!

Minden hónap valamelyik vasárnapján (ez a jelzéseitektől függ) megoldásközpontú beszélgetések éa ÉletJáték azoknak, akik változtatnának, de nem tudják merre és hogyan induljanak el. Azoknak, akik sok mindent kipróbáltak és nem változik mégsem semmi az életükben. Akikben maradt annyi hit és ambició, hogy újrakezdjék, hogy kapcsolataikat építsék és megtalálják az egyensúlyt, az elégedettséget, az örömöt is az életükben, párkapcsolatban, szülőként és hivatásukban. 

Karácsony körül tervezem az angol beszélgetősarkot is kialakítani, vagyis angol-magyar zsebkócsingra és self-coachingra is meghívlak majd! 

Üdv: Márti** 

Sunday Filo Café - #Négyszemközt Fiataloknak - Pályaorientáció, Anyuknak - Változások kezelése mesterfokon, Apuknak, Pároknak, Lélekben fiataloknak - #ÉletJáték - kérdések Mártitól, kérdések Mártinak


Érdeklődni kizárólag itt: sundayfilocafe@gmail.com

Nincsenek megjegyzések: