2013. november 26., kedd

az igazi

....csak akkor vonzod be a nagy Ő-t, az igazit, ha már te is nagy ÉN, és igazi vagy, illetve egymásnak vagytok egyformán "bolondok".

Amikor manír és panír, tettek és és álarcok nélkül is meg merjük mutatni magunkat a másik előtt.

Amíg a tesztoszteron és az ösztrogén horminizálja (harmonizálja?) az emberbőrbe bújt lelkeket, fontos a vágy a szeretet mellett. Fontos, hogy vonzódjunk egymáshoz és összeillők legyünk.

Keresés közben a hiúság vásárában járunk: nincs kiábrándítóbb, mint egy tökéletes és elegáns nő, belső mosoly nélkül, vagy mint egy jóképű férfi kisugárzás nélkül és fordítva...

A külsőségek erőssége mindig is a belső zavar, békétlenség (önbizalomhiány, depi, szorongás) kompenzálója, vagyis a smink és az kockahas sem orvosolja és fedi el....!

**
Belénk, nőkbe van kódolva az érzékenység, a törődés. Ami minket erőssé tesz, az a férfiakban férfiatlan és gyengeség látszatát kelti.

És ebben az ERŐS látszatvilágban gyengének lenni nem ildomos, mert megérzik, kiszagolják és letaposnak!! Férfinek, embernek kell lenni a talpán annak, aki ebben a világban meg meri kockáztatni, hogy könnyezni mer, férfi létére! Pedig hány férfi élhetne tovább, ha ki merné engedni magából az érzéseit.

A férfi hódító és lódító, így van túlélésre huzalozva. A nőknek hatalmas szerepe van megtanítani őket - no nem szeretni, hanem kimutatni a szeretetet, és hogy a "gyávaságból" erényt kovácsolhasson a férfi. Az érzelmeket felfedezni, érezni, és bevállalni merni jó. NEM, nem mindenki előtt.

A tartás, a derű, a kisugárzás, hogy valaki hisz bennem - mind sikerélmény és nem mellékesen Redbull. Szárnyakat aaad. Dolgunk van bőven. Férfinak, nőnek egyaránt.
A szerelem, a vágy csitul, és a változó korban szeretetté avanzsálódik. Aminél hatalmasabb és jobb dolgokat, el sem tudok képzelni. Mindegyik járna, mindenkinek.

Feltéve, ha kölcsönös vagy egyszerre történik a változás.

Nincsenek megjegyzések: