2013. március 27., szerda

Génmódosító emberi beszéd...


... - JÓL GONDOLD MEG, MIT BESZÉLSZ!
"Grazyna Fosar és Franz Bludorf rámutatott arra,
hogy a DNS-t, bizonyos frekvenciájú szavak befolyásolják és újra-programozhatják.

Ezek a felfedezések egy új típusú orvostudománynak nyitják meg kapuit, melyben a DNS-t bizonyos kulcs-szavakkal és frekvenciákkal újra lehet programozni, vagyis feldarabolás vagy bizonyos gének helyettesítése nélkül. A genetikai sebészetnek méltó konkurenciája jelent meg tehát! Az emberi DNS, csupán 10%-át használja fehérje előállításra. Csupán e kis része képezi a nyugaton ismert és népszerűsített kutatások tárgyát. A fennmaradt 90%, ballaszt-anyagnak van nyilvánítva, melynek semmilyen jelentősége nincsen. Ennek ellenére, az orosz kutatók meg vannak győződve arról, hogy a természet egyáltalán nem pazarló, ezért nyelvészekkel és genetikusokkal karöltve elhatározták, hogy felfedezik az emberi DNS fennmaradt részének valódi szerepét. E kutatások eredményeinek következtetései forradalmiak!Ennek megfelelően, az emberi DNS, nemcsak testünk felépítéséért felelős, hanem információ raktárként és kommunikációs csatornaként is szolgál. Vagyis egyféle Internet. Az orosz nyelvészek felfedezték, hogy az egész genetikai kód, főképp a nyugaton fölöslegesnek ítélt 90%, az emberi nyelvek szabályai szerint működik. Ily módon, összehasonlították a nyelvtani szabályokat (a szavak és mondatok képzési módját), ezek sémáit (egy bizonyos nyelvben használt értelmezés tanulmányozása) és az alapvető nyelvtani szabályokat. Felfedezték, hogy a DNS alkaloid/alkáli molekuláira, az emberi nyelvekben használt nyelvtani szabályok érvényesek. Más szóval, az emberi nyelvek, nem véletlenszerűen, hanem a DNS eredményeként jelentek meg.

Piotr Gariaev, orosz biofizikus és biológus és kollégái tanulmányozták a DNS vibrációs viselkedését is, vagyis bizonyos frekvenciák hatását erre. Következtetésük elképesztő: az élő kromoszómák, pontosan holografikus számítógépekként működnek, a DNS belsejében létrehozott endogén lézersugárzás hatására! Vagyis sikerült nekik, bizonyos vibrációs modellt előállítaniuk a DNS-t és a genetikai információt befolyásoló lézersugár segítségével. És akkor, amikor a DNS szerkezete az emberi nyelv szerkezetével azonos, direkt szavakat és mondatokat is lehet használni a DNS módosításához, melyhez semmilyen kódfejtés nem szükséges. E dolgot kísérletileg bebizonyították! Az élő DNS (a szövetekben nem pedig “in vitro”), határozottan reagál a szavak és mondatok által gerjesztett lézersugarakra, a rádióhullámokra is, ha megfelelő frekvenciát használunk.

Ezzel tudományosan magyarázható a kijelentések, autogén tréning, hipnózis és pozitív gondolkodás erős hatása az emberre. Tehát természetes és normális az, hogy a DNS reagál a nyelvezetre. Mialatt a nyugati kutatók sebészeti eljárásokkal bizonyos géneket vonnak ki a DNS láncból más helyekre beműtve ezeket kísérletezés céljából, addig az oroszok lelkesen dolgoznak azon berendezéseken, melyek lehetővé teszik a sejt anyagcsere befolyásolását rádió és ennek megfelelő fény frekvenciákkal, bizonyos genetikai bántalmak kijavításáért.

Gariaev tudósainak csoportjának sikerült bebizonyítania, hogy ezzel a módszerrel megjavíthatók, az X sugarak (röntgen) által károsított kromoszómák.
Mi több, felfogtak bizonyos információs modelleket az egyik DNS-ből és ezt továbbították egy másiknak, ekképpen sikerült átprogramozniuk ennek sejtjeit, egy másik genommá. Ily módon átalakítottak béka embriókat – szalamandra embriókká, csupán a megfelelő információs modell átadásával! Ily módon, az egész információ átadódott, semmilyen mellékhatás nélkül, amilyenek a nyugati gyakorlat során gyakran előfordulnak.

Ez nyilvánvaló módon az orvostudomány egyik legnagyobb forradalmi ugrása, mely minden bizonnyal meglepő változásokkal fog járni. Látványos eredményeket értek el egyszerűen vibrációkkal és nyelvezettel, a bizonyos módon barbárnak számító molekuláris sebészeti beavatkozási technikák alkalmazása helyett. Ezek a kísérletek rámutatnak a vibrációs genetika végtelen potenciáljára, melynek nyilvánvalóan nagyobb hatása van a szervezet működésére, mint amit a DNS biokémiai folyamatainak alkáli részlegének (az egész 10%-nak) tulajdonítanak.

A spirituális és ezoterikus mesterek, már évezredekkel ezelőtt tudták azt, hogy az emberi test beszéddel: szóval és gondolattal programozható. Most tudományosan is megmagyarázták és bebizonyították ezt a dolgot. Természetesen, a megfelelő frekvenciát kell alkalmazni. Éppen ezért nem mindenki sikeres, sem ugyanolyan mértékű sikereket nem tud elérni minden egyes alkalommal. Az embernek dolgoznia kell belső folyamataival, hogy bizonyos spirituális érettséget érhessen el ahhoz, hogy direkt és tudatos kommunikációt hozhasson létre a DNS-el. Az orosz kutatók egy olyan berendezés kidolgozásán dolgoznak, mely biztosítja a sikert, megfelelő frekvencia használatánál."

Forrás: kataklizma, kulturális kreatívok

Ti mit gondoltok?

"Ha ennek a cikknek csak annyi hatása lesz, hogy az elolvasását követően az emberek odafigyelnek arra, hogy mit mondanak, és a közlendőjük átadása során használt szavakra, akkor juhéjjj! Én alig-alig találkozom olyan emberrel, aki akár csak ilyen szinten felfogná a fenti sorok létjogosultságát, és jelentősségét.
Remélem, hogy a sok tudományosság, amivel az olvasók nagy része úgysem tud mit kezdeni, ennek a fontos következtetésnek a lehetőségét nem öli meg..."

"ha jól értelmezem, minden emberi nyelv alkalmas erre, hiszen dns alapú életforma lévén, tükröződni fog szavainkban mondatainkban, a DNS jellege. bár nagyon is elképzelhetőnek tartom ezt a lehetőséget azért van bennem is egy bizonyos fokú szkepticizmus, főleg hogy interneten sehol se találom nyomát ennek a nagy felfedezésnek, leszámítva az ezoterikus, és összeesküvésre szakosodott oldalakat."

Ti mit tapasztaltatok?
Megosztjátok velünk?

8 megjegyzés:

boróka írta...

Általában hiszek a modern tudományokban. Ez az írás azonban most sajnos nem győzött meg. Bár a génsebészethez kicsit sem konyítok, így ebben a témában alkotott véleményem nem számít sokat mondónak.

alterego írta...

Nekem izgalmasnak tűnik, persze anélkül, hogy értenék hozzá. Mindenesetre támogatnám, mert kellemesebb gyógymód lehet, mint az eddig ismertek.
Kellemes, meghitt ünnepnapokat kívánok !

márti írta...

"Önmagát beteljesítő jóslatként - ez az iskolákban is tesztelhető.
Ha egy gyerek napi szinten az hallja: "buta vagy" , akkor tovább romlik a teljesítménye. Hála Istennek ez fordítva is igaz! Az erről szóló pedagógiai kísérletek leírását érdemes elolvasni, még azoknak is, akiknek semmi köze sincs az oktatáshoz!" (Harmi)

boróka írta...

Érdekes, hogy a pedagógiában írt dolgokkal egyetértek. Mégsem tudtam azonosulni a genetikai deja-vu-vel. Na mindegy. Biztosan öregszem és már nem vagyok olyan ruganyos, mint Fluber prof. ragacsa. :-)))

márti írta...

Igazából azért keveredik bele a DNS-dolog, mert akkor bebizonyosodna valamilyen fizikai, tudományos szinten, hogy magunk alakítjuk, gondolatainkkal, hozzáállásunkkal a sorsunk.

Aki hisztis, akaratos, méregzsák, annak élete lázadás és törés.

Aki elfogadást tanul tolerancia helyett, rugalmasabb lesz, mint a keletei filozófiák.

Ehhez a témához kapcsolódik:
Buddha és a részecskegyorsító.
(könyv)
A tudat hatása az anyagra.
A-tom (könyv)
(minden rezgés, A szeretet is egy gyógyító rezgés... )
Stb...

A tudat és a tudás más úton, de közös célért. Az emberért. A fejlődésért. A haladásért.

:-))

márti írta...

No meg a világ, a családom és önmagam megértésért, boldogulásáért, boldogságáért. :-))

Szép ünnepeket!

boróka írta...

Boldog Nyuszi Ünnepet!

márti írta...

:-))))))

Meglesz!
Viszont kívánom!